• 3 основни правила за интернет маркетинг

  Имейлите са изключително важна част от ежедневието на хората. В световен мащаб има 4,4 милиарда имейл акаунта, които са почти четири пъти повече от броя потребители на Facebook (1 млрд.) и Twitter (250 млн.), взети заедно.

  Отвори
 • 8 съвета за успешен имейл маркетинг

  20% от имейлите, които изпращате, не стигат до входящата поща на клиентите, а това означава по-ниска степен на удовлетвореност, изгубени клиенти и по-малко приходи. Ето няколко съвета, които значително ще подобрят качеството и ползотворността на вашите имейл кампании.

  Отвори
 • 4 често срещани грешки в имейл маркетинга

  Създаването на качествен списък с имейли може да се окаже скъпо струваща и трудоемка задача, но много компании се нагърбват с нея по простата причина, че имейл маркетингът може да е един от най-ефективните начини за разрастване на бизнеса.

  Отвори
 • 6 ползи от имейл маркетинга

  Покрай всичките обсъждания относно социалните медии, SEO и управлението на репутацията, хората често забравят за имейл маркетинга. Неговата значимост за бизнеса обаче е по-голяма от когато и да било.

  Отвори
 • Как да извлечете максимална полза от кампаниите за директен маркетинг

  Успехът на имейл маркетинга се дължи на всички елементи от съдържанието на имейла. Може и да ви се струва, че след като една фирма се сдобие със списък с абонати, целта й е да демонстрират своето майсторство с цветовете и шрифтовете в HTML и вградени изображения. Истината обаче е, че дори най-обикновеният текст на имейла може да подтикне човек да направи покупка, стига хората, занимаващи се с маркетинг, да научат няколко простички, но ефективни трика, които да използват при създаването на имейли.

  Отвори
 • 15 съвета за имейл маркетинг за малкия бизнес

  Имейл маркетингът е един страхотен начин да достигнете до клиентите си, независимо къде са те, без да харчите много пари. Но той е и голяма отговорност, защото хората не дават имейл адреса си на всеки. Ако се чудите дали да започнете да изпращате бюлетин, трябва да вземете предвид следните неща.

  Отвори
 • Как да изградите списък с имейл адреси

  Да кажем, че имате уебсайт, който е съвсем нов или пък съществува от известно време, но досега не сте се фокусирали върху събиране на имейл адреси. На сайта ви има съдържание, продукти или услуги, които искате да споделите с хората. За тази цел ви трябва стратегия за социалните мрежи и списък с имейл адреси, но не знаете къде да откриете имейли и хора, които да се абонират за писмата ви. Настоящата статия ще ви даде насоки как да си създадете списък и да привлечете максимален брой хора, които да се абонират за получаване на търговски съобщения.

  Отвори
 • Защо имейл маркетингът е важен за онлайн бизнеса

  В днешно време хората се стремят да направят онлайн бизнеса си по-успешен, използвайки максимално интернет пространството: социални мрежи, търсачки, уебсайтове, блогове. По този начин предприемачите успяват да достигнат до повече потенциални клиенти, които след това се превръщат в реални потребители. Освен гореспоменатите платформи, онлайн предприемачите осъзнават и ползите, които имейл маркетингът като средство за рекламиране на продукти и услуги може да им донесе.

  Отвори
 • Съвети за създаване на успешни имейл кампании

  Имейл маркетингът се е превърнал в най-предпочитания инструмент за интернет маркетинг. Когато с него се заемат хора, които си разбират от работата, имейл маркетингът генерира качествени лийдове. Сред многобройните аспекти на една имейл кампания, които изискват специално внимание, най-важна е ефективната комуникация с хората от списъка с имейли. Ето няколко полезни съвета как да създадете успешна имейл кампания.

  Отвори
 • Как стъпка по стъпка да създадете имейл маркетинг кампания

  Качественият имейл маркетинг е финансово изгоден начин да достигнете до таргетираната от вас група.

  Отвори
 • 22 съвета, с помощта на които хората ще четат бюлетина ви

  Предлагаме ви 22 съвета за дизайна на писмото, с помощта на които ще накарате хората да четат имейлите ви. Следвайки тези съвети, ще извлечете максимална полза от имейл бюлетина, а увеличението на конверсиите ще е доказателство за това.

  Отвори
 • 20 полезни съвета за дизайн на бюлетина

  Повечето хора директно трият получаваните бюлетини. Сара Морис, която е онлайн редактор на "The Do Lectures", а преди това е работила по бюлетина на "5 Simple Steps", съветва какъв дизайн да използвате, за да накарате хората да прочетат бюлетина ви.

  Отвори
 • Уместно съдържание за по-голяма ангажираност на потребителите

  Съдържанието се превръща във все по-важен фактор, който маркетолозите трябва да взимат предвид, когато анализират ангажираността на потребителите. Целта е да накарат потребителя да обръща внимание не само на имейлите за отстъпки, но и на тези, които съдържат ценна информация.

  Отвори
 • Как имейл маркетингът помага за по-добра ангажираност на потребителите

  Ангажираността на потребителите е едно от най-големите предизвикателства, пред които са изправени хората, занимаващи се с имейл маркетинг. Страхотна привилегия е да се сдобиете с адреса на един потребител, но може да се окаже невъзможно да го накарате да отвори писмото ви.

  Отвори
 • 24 съвета и тактики за имейл маркетинг

  Много от хората, занимаващи се с имейл маркетинг, изпитват известни съмнения дали правят всичко както трябва. Те често се чудят стигат ли писмата им до входящата кутия на получателя и харесват ли му. Освен това маркетолозите са любопитни как могат да подобрят успеха на имейл кампаниите си.

  Отвори
 • Основна информация за имейл бюлетините

  Когато създавате имейл бюлетин, винаги взимайте предвид приблизително колко време ще отдели за него един потребител. Днес хората са жадни за информация, но и ежедневието им е доста забързано, затова е от голямо значение по какъв начин ще бъде поднесено съдържанието.

  Отвори
 • Защо не трябва да спирате да изпращате имейли

  Пощата ви винаги е препълнена и причината за това е, че имейл маркетингът дава резултати. Освен това съществува начин фирмите да са сигурни, че всяко съобщение, което изпращат, е от значение.

  Отвори
Powered by Website.bg